Per a facilitar la conciliació de les famílies posem a la vostra disposició una activitat multitaller el divendres en horari de 15 a 16.30 h, que serà totalment o parcialment subvencionada per l'AMPA en funció del número d'inscrits.

  • Per a les famílies amb beca de menjador serà gratuïta (han de fer inscripció igualment).
  • Per a les famílies sense beca de menjador també estarà parcialment subvencionada i el cost final per a les famílies dependrà del número d'inscrits. Quan tinguem esta dada informarem del preu.

Com a primer pas per a poder gestionar el tema, hem de conèixer el número de xiquets/es que necessitarien utilitzar aquest servei. Per això vos demanem que empleneu el següent formulari ABANS DEL DILLUNS DIA 7 A les 21 h.

Els alumnes ja inscrits en multitaller han d'inscriure's també per a tindre'ls en compte per a la subvenció. Omplir este formulari és l'única manera de sol.licitar la participació en l'activitat:

https://www.arco-iris.es/inscripcion-tomas-de-montanana-multitaller-viernes

 

La falta d'assistència a l'activitat serà motiu de baixa. Després de 3 faltes d'assistència injustificades l'alumne serà donat de baixa en l'activitat.

Qualsevol dubte ens el podeu fer arribar al correu de l'AMPA: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

https://www.ampatomasdemontanyana.es/

https://m.facebook.com/ampatomasdemontanyana

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Para facilitar la conciliación de las familias ponemos a vuestra disposición una actividad multitaller el viernes en horario de 15 a 16:30 h, que será total o parcialmente subvencionada por la AMPA, en función del número de inscritos.

  • Para las familias con beca de comedor será gratuita (tienen que hacer inscripción igualmente).
  • Para las familias sin beca de comedor también estará parcialmente subvencionada y el coste final para las familias dependerá del número de inscritos. Cuando tengamos este dato os informaremos del precio.

Como primer paso para poder gestionar este tema, tenemos que conocer el número de niños/as que necesitarían utilizar este servicio. Por ello os pedimos que rellenéis el siguiente formulario ANTES DEL LUNES DÍA 7 A LAS 21 h.

Los alumnos ya inscritos en multitaller deben inscribirse también para tenerlos en cuenta para la subvención. Cumplimentar este formulario es la única forma de solicitar la participación en la actividad

https://www.arco-iris.es/inscripcion-tomas-de-montanana-multitaller-viernes

La falta de asistencia a la actividad será motivo de baja. Tras 3 faltas de asistencia injustificadas, a alumno será dado de baja en la actividad.

Cualquier duda podéis hacérnosla llegar al correo de la AMPA: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

https://www.ampatomasdemontanyana.es/

https://m.facebook.com/ampatomasdemontanyana

Please enable the javascript to submit this form