Ja quasi comença el nou curs! Esperem que haja anat molt bé l’estiu i que comenceu el curs amb les energies renovades. 

Per part nostra, tal com hem comunicat amb l’AMPA informa, volem fer-vos arribar la informació detallada relativa a les diferents activitats extraescolars. La teniu en estos enllaços:

Activitats Arcoiris

Activitats Docendo (Anglés)

Activitats Auca (Robótica)

Activitats municipals

A més, hi ha previstes la setmana vinent reunions de les famílies amb Arcoiris (data proposada: 11 de setembre), Docendo (data proposada: 12 de setembre) i Auca (data proposada: 12 de setembre), per a aclarir les qüestions que puguen sorgir. Confirmarem les dates i l'horari quan tinguem confirmada la disponibilitat d'espai i tambe anirem informant del període d'inscripció de les diferents activitats en quant ho tinguem clar.

———————————————————————————————

¡Ya casi empieza el nuevo curso! Esperamos que hayais pasado unbuen verano y que comenceis el curso con energías renovadas.

Por nuestra parte, tal como hemos comunicado con AMPA informa, queremos haceros llegar la información detallada relativa a las diferentes actividades extraescolares. La tenéis en estos enlaces:

Activitats Arcoiris

Activitats Docendo (Anglés)

Activitats Auca (Robótica)

Activitats municipals

Además, hay previstas la próxima semana reuniones de las familias con Arcoiris (fecha propuesta: 11 de septiembre), Docendo (fecha propuesta: 12 de septiembre) y Auca (fecha propuesta: 12 de septiembre), para aclarar las cuestiones que puedan surgir. Os confirmaremos las fechas y el horario cuando tengamos confirmada la disponibilidad de espacio y también os iremos informando del período de inscripción de las distintas actividades. 

Please enable the javascript to submit this form