Com que en juny i en setembre les classes acaben a la 1 i el menjador acaba a les 3, hem acordat amb l'empresa Arcoiris, com altres anys, realitzar uns multitallers temàtics molt divertits i interessants per les veprades.

Enguany la temàtica dels tallers és "Criatures i animals fantàstics".

Juny: Durant les vesprades de juny l'alumnat tindrà l'oportunitat de conèixer de manera lúdica-educativa el món màgic de criatures i animals fantàstics de tots els temps. Tots els dies sonaran les campanades del rellotge per a submergir-nos en les diferents aventures.

 • Quan: del 3 al 20 de juny, des de les 3 fins les 4:30.
 • Inscripcions: el termini per a lliurar les inscripcions al Multitaller de juny o al de juny i al de setembre junts amb el resguard de pagament acaba el 24 de maig.
 • Preu: 58€/germans 52€
 • Preu juny i setembre junts: 100€/germans 90€

Setembre: Per al mes de setembre els participants continuaran ampliant els seus coneixements sobre espècies i criatures màgiques analitzant i connectant amb elles en primera persona.

 • Quan: des del primer dia del curs fins el 30 de setembre.
 • Inscripcions: El termini per a les inscripcions del Multitaller de setembre amb el resguard de pagament acaba el 4 de setembre.
 • Preu: 58€/germans 52€

Els qui estiguen interessats en l'activitat, han de realitzar l'ingrés en el Banc Santander, al núm. de compte: IBAN ES08 0049 5690 73 2116138085, indicant en el concepte “Multi Juny CEIP T.Montañana” i fent l'ingrés a nom de l'alumne/a. La fitxa d'inscripció i el resguard de pagament hauran d'enviar-lo per correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. fins al 24 de Maig. (No s'admetran sol·licituds sense presentar totes dues coses).

Els llistats d'admesos s'exposaran en el tauló de l'AMPA a partir del 29 de maig.

Els NO SOCIS de l’AMPA tindran un càrrec addicional de 10€ al juny i 10€ al setembre.

Més informació i formulari ací: Multitaller 2019

Informació sobre els tallers: Criatures i Animals Fantàstics

------------------------------------------------------------------------------------------------

Como en junio y septiembre las clases terminan a la 1 y el comedor a las 3, hemos acordado con la empresa Arcoiris, como otros años, realizar unos multitalleres temáticos muy diertidos e interesantes por las tardes.

Este año la temática de los talleres es "Criaturas y animales fantásticos".

Junio: Durante las tardes de junio el alumnado tendrá la oportunidad de conocer de manera lúdico-educativa el mundo mágico de criaturas y animales fantásticos de todos los tiempos. Todos los días sonarán las campanadas del reloj para sumergirnos en las diferentes aventuras.

 • Fechas y horario: del 3 al 20 de junio, desde las 3 hasta 4:30.
 • Inscripciones: el plazo para entregar las inscripciones al Multitaller de junio o al de junio y al de septiembre juntos con el resguardo de pago termina el 24 de mayo.
 • Precio: 58€/hermanos 52€
 • Precio junio y septiembre juntos: 100€/hermanos 90€

Septiembre: Para el mes de Septiembre los participantes continuarán ampliando sus conocimientos sobre especies y criaturas mágicas analizando y conectando con ellas en primera persona.

 • Fechas y horario: Desde el prier día de colegio hasta el 30 de septeimbre, desde las 3 hasta 4:30.
 • Inscripciones: el plazo para entregar las inscripciones al Multitaller de septiembre juntos con el resguardo de pago termina el 4 de septiembre.
 • Precio: 58€/hermanos 52€

Los listados de admitidos se expondrán en el tablón del AMPA a partir del 29 de mayo.

Los NO SOCIOS del AMPA tendrán un cargo adicional de 10€ en junio y 10€ en septiembre.

Toda la información y el formulario aquí: Multitaller 2019

Información sobre los talleres: Criaturas y Animales Fantásticos

Please enable the javascript to submit this form