Ja està publicada la convocatòria per a les ajudes de menjador i trsnsport del proper curs. La informació la teniu disponible en aquest enllaç: Ajudes menjador i transport 2019/2020

----------------------------------------

Ya está publicada la convocatoria para las ayudas de comedor y tranporte del próximo curso. Tenéis la información disponible en este enlace: Ayudas comedor y transporte 2019/2020

Recordem que hui, 9 de maig, comença el termini per a presentar les sol.licituds d'admissió d'alumnat d'Infantil i Primària a la Comunitat Valenciana.  El formulari es pot recollir al centre triat com a primera opció o omplir per internet a través d'aquest enllaç: http://www.ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado. En qualsevol dels dos casos   la sol.licitud s'ha d'entregar en el centre triat com a primera opció. El termini acaba el 17 de maig.

Més informació ací:

 https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=236#p_5

----------------------------------------------------

Recordamos que hoy, 9 de mayo, comienza el plazo para presentar las solicitudes de admisión de alumnado de Infantil y Primaria en la Comunidad Valenciana. El formulario se puede recoger en el centro elegido como primera opción o rellenar por internet a través de este enlace: http://www.ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado En cualquier caso la solicitud se debe presentar en el centro elegido como primera opción. El plazo termina el 17 de mayo.

Más información aquí:

 https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=236

Aquest és el programa per a la "Tobada d'escoles en Valencià" del diumenge 14 d'Abril.

El nostre centre, com ja sabreu, participarà organitzant un taller per a fer suc de taronja. Vos animem a vindre! A més, aquells que vulgueu vindre a ajudar-nos com a voluntaris podeu contactar amb l'enllaç AMPA de la vostra classe.

-----------------------------------------

Este es el programa para la "Trobada d'escoles en valencià" del domingo 14 de Abril.

Nuestro centro participará organizando un taller de zumo de naranja. ¡Os animamos a asistir! Si adrmás queréis venir como voluntarios, para ayudar von el taller, podéis contactar con el enlace AMPA de vuestra clase.

Els alumnes de 5 anys 2 han segut uns dels guanyadors del premi Sambori 2019, creat per a  promoure i difondre l'ús literari del valencià en l'àmbit escolar.

El conte premiat, "Valencians i valencianes pel mòn", descriu un interessant recorregut per distines parts del nostre planeta: des de les piràmides d'Egipte, fins a la base de científics de l'Antàrtida, passant pels gratacels de Nova York.

Podeu vore el conte amb els preciosos dibuixos ací: Valencians i valencianes pel mòn

Enhorabona als xiquets i xiquetes i a la profe Lucía pel treball realitzat i pel merescut premi!

-------------------------------------

Los alumnos de 5 años 2 han sido unos de los ganadores del premio Sambori 2019, creado para promover y difundir el uso literario del valenciano en el ámbito escolar.

El cuento premiado, "Valencians i valencianes pel mòn", describe un interesante recorrido por distintos lugares de nuestro planeta: ddesde las pirámides de Egipto, hasta la base de científicos de la Antártida, pasando por los rascacielos de Nueva York.

Podéis ver el cuento y los preciosos dibujos aquí: Valencians i valencianes pel mòn

¡Enhorabuena a los niños y niñas y a la profe Lucía por el trabajo realizado y el merecido premio!

Ja està publicada la normativa i el calendari d'admissio per a Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat per al curs 2019/2020.

Normativa admissió

Calendari admissió

-------------------------------------------------------

Ya está publicada la normativa y el calendario de admisión para Educación Infantil, Primaria, Secundaria y Bachillerato para el curso 2019/2020.

Normativa admisión

Calendario admisión


Ahir van ser les Trobades d'escoles en valencià 2019 al barri de Sant Josep de València.

El nostre centre va participar fent un taller de suc de taronja. Abans de les 10 vam muntar les taules i vam repartir les taronges i les espremedores i de seguida van començar a arribar els primers xiquets i pares a provar el nostre suc. També vam participar, junt amb mestres del cole, en la cercavil.la pels carrers del barri. Desprées vam gaudir de les activitats i tallers realitzades per altres centres, del sol i del bon ambient. 

Des de l'AMPA volem donar les gràcies a totes les families que vau acudir i vau ajudar amb el taller de suc de taronja. Esperem que ho passàreu tant bé com nosaltres, va ser un èxit!

 

Hoy han dado comienzo los talleres de la Escuela de madres y padres en el cole.

El psicólogo Federico L. Petricca Sabbatini, docente del Programa Escuela de Padres y Madres del Ayuntamiento de Valencia desde 1999, nos ha hablado sobre:
¿CÓMO ACOMPAÑAR A NUESTRO HIJO/A EN SU PROCESO DE CRECIMIENTO?: sea PREPARANDO, sea ENCARANDO LA ADOLESCENCIA.

Hemos reflexionado acerca de las características de la adolescencia y hemos comentado las herramientas para preparar a nuestros hijos e hijas, desde pequeños, para esta etapa.

Os esperamos la semana próxima (miércoles 3 de abril, de 15 a 16:30) para continuar tratando este tema, con ejemplos propuestos por los padres y madres.

——————————————————

Hui han començat els tallers de l'Escola de mares i pares en el col·legi.

El psicòleg Federico L. Petricca Sabbatini, docent del Programa Escola de Pares i Mares de l'Ajuntament de València des de 1999, ens ha parlat sobre:
COM ACOMPANYAR AL NOSTRE FILL/A EN EL SEU PROCÉS DE CREIXEMENT?: siga PREPARANT, siga ENCARANT L'ADOLESCÈNCIA.

Hem reflexionat sobre les característiques de l'adolescència i hem comentat les ferramentes per a preparar els nostres fills i filles, des de xicotets, per a esta etapa.

Vos esperem la setmana que ve (dimecres 3 d'abril, de 15 a 16:30) per a continuar tractant este tema, amb exemples proposats pels pares i mares.