Eleccions al Consell Escolar: ja estan les llistes dels candidats, tant de professors/es com de pares i mares. Ho podeu trobar al tauler d'anuncis de l'entrada de 3 anys. Volem recordar-vos com d'important és votar el 21 de novembre: les decisions que es prenen al consell escolar són claus per al funcionament i la millora del centre.

Assemblea General de l'AMPA: estem molt preocupats per la poca assistència de mares i pares a la reunió. No sabem si va ser per falta d'interés, perquè no vos acoblava l´horari, perquè no li vam donar prou difusió a la convocatòria... Ens agradaria que ens escriguéreu contant-nos que podríem fer per a motivar-vos a participar en les pròximes reunions de l'AMPA (a la propera durem berenar per a tots!).

Participació AMPA: si voleu col·laborar amb nosaltres oferint-vos voluntaris per a activitats que fem al futur, o fent-nos alguna proposta perquè la llancem des de l'associació només ens heu d'escriure.

Comunicació: a banda de la Web i de l'AMPA informa via WhatsApp ara estem també a Instagram i Twitter, i vos podeu subscriure a la web per a rebre un e-mail cada vegada que publiquem un article. Si ens voleu enviar alguna cosa per a compartir-la des de l'AMPA estem a la vostra disposició. Ací teniu els enllaços:
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
https://www.ampatomasdemontanyana.es/
https://m.facebook.com/ampatomasdemontanyana
https://mobile.twitter.com/tomasmontanyana
https://t.me/ampatomasmontanyana

Campament AMPA: el dilluns 11 de Novembre a les 16:30 a l'aula de música hi haurà una reunió per a aclarir dubtes. Hem ampliat el termini d'inscripció fins al dia 12.

-------------------------------------------------------------------------

Elecciones al Consejo Escolar: ya están las listas del candidatos, tanto de profesores/as como de padres y madres. Lo podéis encontrar en el tablón de anuncios de la entrada de 3 años. Queremos recordaros cómo de importante es votar el próximo 21 de noviembre: las decisiones que se toman en el consejo escolar son claves para el funcionamiento y la mejora del centro.

Asamblea General de la AMPA: estamos muy preocupados por la poca asistencia de madres y padres a la reunión. No sabemos si fue por falta de interés, porque no os acoplava el horario, porque no le dimos bastante difusión a la convocatoria... Nos gustaría que nos escribieseis contándonos que podríamos hacer para motivaros a participar en las próximas reuniones de la AMPA (a la siguiente llevaremos merienda para todos!).

Comunicación: además de la Web y de AMPA informa vía WhatsApp ahora estamos también en Instagram y Twitter, y os podéis suscribir en la web para recibir un e-mail cada vez que publicamos un artículo. Si nos queréis enviar algo para que lo compartamos desde la AMPA estamos a vuestra disposición. Aquí tenéis los enlaces:
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
https://www.ampatomasdemontanyana.es/
https://m.facebook.com/ampatomasdemontanyana
https://mobile.twitter.com/tomasmontanyana
https://t.me/ampatomasmontanyana

Campamento AMPA: el lunes 11 de Noviembre a las 16:30 en el aula de música habrá una reunión para aclarar dudas. El plazo de inscripción se ha ampliado hasta el dia 12.

Please enable the javascript to submit this form