Els alumnes de 5 anys 2 han segut uns dels guanyadors del premi Sambori 2019, creat per a  promoure i difondre l'ús literari del valencià en l'àmbit escolar.

El conte premiat, "Valencians i valencianes pel mòn", descriu un interessant recorregut per distines parts del nostre planeta: des de les piràmides d'Egipte, fins a la base de científics de l'Antàrtida, passant pels gratacels de Nova York.

Podeu vore el conte amb els preciosos dibuixos ací: Valencians i valencianes pel mòn

Enhorabona als xiquets i xiquetes i a la profe Lucía pel treball realitzat i pel merescut premi!

-------------------------------------

Los alumnos de 5 años 2 han sido unos de los ganadores del premio Sambori 2019, creado para promover y difundir el uso literario del valenciano en el ámbito escolar.

El cuento premiado, "Valencians i valencianes pel mòn", describe un interesante recorrido por distintos lugares de nuestro planeta: ddesde las pirámides de Egipto, hasta la base de científicos de la Antártida, pasando por los rascacielos de Nueva York.

Podéis ver el cuento y los preciosos dibujos aquí: Valencians i valencianes pel mòn

¡Enhorabuena a los niños y niñas y a la profe Lucía por el trabajo realizado y el merecido premio!

El proper 8 de Maig a les 16:30 és la jornada de portes oberted del Tomás de Montañana. Vos animem a tots els pares i mares que vulgueu coneixer el centre a que vingueu! No cal inscriure's.

-----------------------------------------------------------------------------

El próximo 8 de Mayo a las 16:30 es la jornada de puertas abiertas del Tomás de Montañana. ¡Animamos a todos los padres y madres que quieran conocer el centro a que vengan! No hace falta inscripción.

 

Ja està publicada la normativa i el calendari d'admissio per a Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat per al curs 2019/2020.

Normativa admissió

Calendari admissió

-------------------------------------------------------

Ya está publicada la normativa y el calendario de admisión para Educación Infantil, Primaria, Secundaria y Bachillerato para el curso 2019/2020.

Normativa admisión

Calendario admisión


Ahir van ser les Trobades d'escoles en valencià 2019 al barri de Sant Josep de València.

El nostre centre va participar fent un taller de suc de taronja. Abans de les 10 vam muntar les taules i vam repartir les taronges i les espremedores i de seguida van començar a arribar els primers xiquets i pares a provar el nostre suc. També vam participar, junt amb mestres del cole, en la cercavil.la pels carrers del barri. Desprées vam gaudir de les activitats i tallers realitzades per altres centres, del sol i del bon ambient. 

Des de l'AMPA volem donar les gràcies a totes les families que vau acudir i vau ajudar amb el taller de suc de taronja. Esperem que ho passàreu tant bé com nosaltres, va ser un èxit!

 

Hoy han dado comienzo los talleres de la Escuela de madres y padres en el cole.

El psicólogo Federico L. Petricca Sabbatini, docente del Programa Escuela de Padres y Madres del Ayuntamiento de Valencia desde 1999, nos ha hablado sobre:
¿CÓMO ACOMPAÑAR A NUESTRO HIJO/A EN SU PROCESO DE CRECIMIENTO?: sea PREPARANDO, sea ENCARANDO LA ADOLESCENCIA.

Hemos reflexionado acerca de las características de la adolescencia y hemos comentado las herramientas para preparar a nuestros hijos e hijas, desde pequeños, para esta etapa.

Os esperamos la semana próxima (miércoles 3 de abril, de 15 a 16:30) para continuar tratando este tema, con ejemplos propuestos por los padres y madres.

——————————————————

Hui han començat els tallers de l'Escola de mares i pares en el col·legi.

El psicòleg Federico L. Petricca Sabbatini, docent del Programa Escola de Pares i Mares de l'Ajuntament de València des de 1999, ens ha parlat sobre:
COM ACOMPANYAR AL NOSTRE FILL/A EN EL SEU PROCÉS DE CREIXEMENT?: siga PREPARANT, siga ENCARANT L'ADOLESCÈNCIA.

Hem reflexionat sobre les característiques de l'adolescència i hem comentat les ferramentes per a preparar els nostres fills i filles, des de xicotets, per a esta etapa.

Vos esperem la setmana que ve (dimecres 3 d'abril, de 15 a 16:30) per a continuar tractant este tema, amb exemples proposats pels pares i mares.

Aquest és el programa per a la "Tobada d'escoles en Valencià" del diumenge 14 d'Abril.

El nostre centre, com ja sabreu, participarà organitzant un taller per a fer suc de taronja. Vos animem a vindre! A més, aquells que vulgueu vindre a ajudar-nos com a voluntaris podeu contactar amb l'enllaç AMPA de la vostra classe.

-----------------------------------------

Este es el programa para la "Trobada d'escoles en valencià" del domingo 14 de Abril.

Nuestro centro participará organizando un taller de zumo de naranja. ¡Os animamos a asistir! Si adrmás queréis venir como voluntarios, para ayudar von el taller, podéis contactar con el enlace AMPA de vuestra clase.

Aquest any es tornarà a impartir al Tomás de Montañana l'Escola de mares i pares. Enguany s'impartiran els tallers del Nivell 2, que si bé son continuació dels tallers Nivell 1 que es realitzaren l'any passat, no és necessari haver asistit als antetiors i estan oberts a tots els pares i  mares de xiquets i xiquetes del cole que vulguen participar. 

L'EMP és un programa de l'Ajuntament de València que té com a objectiu facilitar-nos informació i donar-nos instruments que ens ajuden en l'educació dels nostres fills. 

- Informació del programa i temes a tractar: EMP2019

- Quan s'imparteixen els tallers? 27 de Març, 3 d'Abril, 10 d'Abril, 8 de Maig i 22 de Maig.

- On? sala multiusos de l'escola.

- A quina hora? Del 15:00 a 16:30.

No cal inscriure's. Vos esperem el proper dimecres!

------------------------------------------------

Este año se vuele a impartir en el Tomás de Montañana la Escuela de madres y padres. Los talleres serán los del Nivel 2, que aunque son continuación de los del Nivel 1 que se realizaron el año pasado, están abiertos abtodos los madres y padres de niños y niñas del cole que quieran participar.

La EMP es un programa del Ayuntamiento de Valencia cuyo objetivo es dotarnos de información y herramientas que nos ayuden en la educación de nuestros hijos.

- Información del programa y temas a tratar: EMP2019

- ¿Cuándo? 27 de Marzo, 3 de Abril, 10 de Abril, 8 de Mayo y 22 de Mayo.

- ¿Dónde? sala multiusos del colegio.

- ¿A qué hora? de 15:00 a 16:30.

No hace falta inscribirse. ¡ Os esperamos!